Rabu, 12 Februari 2014

Hobi Lama Kini Kembali

Sudah 2 tahun aku tinggalkan aktiviti pancing memancing ni,namun hari ni timbul pula aktiviti baru iaitu aktiviti casting mengcasting ni  laa jugak.setelah dapat juga aku memiliki set joran casting baru jenama RYOBI KRIEGER 2000
walaupun sekecil penumbuk tapi memiliki kekuatan yang amat memuaskan dengan 8bearing,mesin ni dah lama aku impikan akhirnya tercapai juga walaupun harga USD119.86 kalau convert RM410.55 wahhhh boleh tahan lah jugak...tup...tup...minat punya hal hari ni tak pasal-pasal aku menghabiskan beratus ringgit semata-mata hobi.
Sorry pic kurang baik sbb kamera tepon biasa
huhuhu....kalau ada rezeki next post boleh lah buh gambar ikan hasil dari casting..... insyaallah kalau ada rezeki.