Ahad, 29 Disember 2013

Hobbit Lagi

Selepas kejayaan filem pertama The Hobbit An Unexpected Journey..arahan Peter Jackson The Hobbit 2 "The Desolation Of Smaug".. yang dah mula ditayangkan dipawagam seluruh dunia 13 Disember lepas..filem ini adalah sekuel daripada filem The Lord Of The Ring yang popular pada tahun 2002 lalu,setelah ketiga siri L.O.T.R ... Fellowship Of The Ring...Two Towers & Return Of The King...yang mana filem ini mengisahkan sekumpulan Hobbit yang masih lagi diketuai oleh si Gandalf mengembara dalam misi mencari dan menghapuskan sihir jahat yang menganggu keamanam perkampungan mereka..dapatkah mereka menewaskan seekor raksasa yang dipanggil Smaug mempunyai kuasa sakti yang luarbiasa...apapun kita tengok saja dalam sambungan kedua The Hobbit "The Desolation Of Smaug" nanti...pastikan yang anda tonton itu adalah yang ori dan bukan cetak rompak.
Image from google

 
 

Isnin, 2 Disember 2013

Hilangnya Ikon Fast And Furious

Peminat siri filem Fast And Furious seluruh Dunia dikejutkan dengan berita kematian Ikon utamanya Paul Walker yang memegang watak Brian O'Connor terlibat dalam satu kemalangan jalanraya sabtu lepas di Selatan Amerika Syarikat..dengan Porsche carerra Gt miliknya..Walker yang membintangi lima daripada enam buah siri filem "Fast & Furious" di samping Vin Diesel dan Michelle Rodriguez terkenal dengan wataknya sebagai ejen samaran Brian O'Connor.Paul yang sedang dalam proses menyiapkan filem ke7 Fast n Furious bersama dengan pelakon popular Jason Statham dan juga bintang Muay Thai tersohor Tony Jaa.nampak gayannya terpaksa lah aku lupakan impian aku nak tengok sambungan siri ke7.yang mungkin akan disusun semula jalan cerita asalnya setelah mendapat pengganti watak utama yang mungkin tak sehebat lakonan beliau.
Paul Walker & kereta miliknya yang terlibat (gambar ihsan google)